Marketing automation uitbesteden?

Uitgebreid klantinzicht , kwalitatievere leads en meer omzet uit de automatisering van online marketing, hoe? Wij helpen je graag.

Marketing automation uitbesteden aan Team Nijhuis

  • Team van gecertificeerde inbound specialisten
  • Van ‘verlaat het winkelwagentje’ campagne tot het voeden met informatie na een download
  • De gehele automation workflow uitgedacht en ingezet om jouw (potentiële) klanten te genereren

Ontdek jouw kansen

Benieuwd naar jouw kansen?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Team Nijhuis

Marketing automation zorgt voor meer leads, meer omzet en meer tijd!

Het wordt het steeds lastiger om marketingcampagnes te ontwikkelen die opvallen. Jouw concurrentie staat immers ook niet stil. Met marketing automation tools kun je prospects (potentiële klanten voor jouw bedrijf) geautomatiseerd begeleiden bij hun aankoopproces met relevante informatie en je leadconversie verhogen.

 

Marketing automation uitbesteden

Gratis Quickscan aanvragen

Toepassingen van marketing automation

De toepassingen van marketing automation zijn eindeloos en kun je helemaal naar eigen wens inrichten. Het doel is om processen te stroomlijnen en te automatiseren om tijd en middelen te besparen. Marketing automation kan jouw bedrijf ondersteunen bij de verschillende stappen in de customer journey. Het is de weg/klantreis die een potentiële klant aflegt voordat diegene uiteindelijk klant wordt van je bedrijf. Het doel van het gebruik van marketing automatisering in de customer journey is in het algemeen om een gepersonaliseerde ervaring te bieden voor klanten terwijl ze door de verkoopfunnel gaan.

De meest bekende vorm van automation vind je vaak binnen e-mailmarketing, waar je veel verschillende campagnes kunt automatiseren. Maar er zijn veel meer mogelijkheden dan alleen e-mailmarketing. Afhankelijk van welke marketingmiddelen jij inzet, kun je ook automation gebruiken voor:

Marketing automation uitbesteden

In eerste instantie klinkt marketing automation wellicht eenvoudig. Dat marketing automation ‘automatisch’ gaat wil niet zeggen dat je na het inrichten van jouw marketingactiviteit(en) hier nooit meer naar om hoef te kijken. Met marketing automation kun je direct bijsturen op basis van vergaarde informatie. Want wat werkt wel en wat niet? Dit zorgt uiteindelijk voor betere campagneresultaten op het gebied van SEA, SEO, Social media en inbound.

 

Marketing automation uitbesteden

Marketing automation biedt vele mogelijkheden voor jou als bedrijf. Zo zijn er een tal aan marketing automation software die je kunt gebruiken met als doel om meer leads of prospect binnen te halen en deze door de klantreis heen te helpen. Hiermee ontvangt de juiste persoon de juiste content op het juiste moment.

Marketing automation zorgt ervoor dat je zelf goed inzichtelijk kunt maken in welke fase je potentiële klant zich bevindt. Als dit duidelijk is, kun je ervoor zorgen dat je de potentiële klanten door de customer journey heen loodst. Om leads te verleiden tot een aankoop kun je lead nurturing inzetten. Je gaat leads voeden (nurturen) met waardevolle informatie over jouw bedrijf.

nieuwsbrieven-versturen

Marketing automation is dus veel meer dan alleen maar e-mailmarketing via HubSpot, Mailchimp, ActiveCampaign, Mailblue, Spotler of Copernica. Het doel blijft wel altijd hetzelfde; je wil onbekende klanten transformeren naar waardevolle klanten.

Binnen marketing automation heb je oneindig veel tools met elk zijn eigen voordelen. Je kunt marketing automation voor gratis (organisch) of betaalde middelen inzetten. Zo kun je met marketing automation software, advertenties automatiseren op verschillende kanalen. Je kunt eenvoudig een advertentie maken die passend is voor jouw doelgroep. Zo weet je zeker dat jouw doelgroep de juiste advertentie te zien krijgt. En ook is het mogelijk om gebruik te maken van automatische biedstrategieën binnen Google Ads. Hiermee kun je de biedingen voor jouw advertenties automatisch instellen op basis van de kans dat die advertentie een klik of conversie oplevert. Kortom; met marketing automation kun je door het inzetten van de juist tools jouw marketing automatiseren

Marketing automation uitbesteden

Gratis Quickscan aanvragen

Klanten waar wij met veel succes voor werken

Marketing automation is een ontzettend breed begrip, logisch dat je misschien wat vragen hebt. De meest gestelde vragen over dit onderwerp hebben we hieronder gebundeld. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wat is marketing automation?

Marketing automation is een technologie die je helpt om marketingprocessen en multifunctionele campagnes te automatiseren. Met marketing automation kun je klanten benaderen door middel van automatische berichten via e-mail, internet en social media. Deze berichten worden automatische verzonden volgens een reeks instructies die workflows worden genoemd.

Welke marketing automation-tools kun je gebruiken?

Onze Digital Marketing Experts hebben jarenlang ervaring met toonaangevende tools en platformen zoals e-mail marketing platformen, Google Ads automations en Adflow (social media). We geven je altijd eerlijk advies en gaan samen op zoek naar het platform dat het meest past bij jou wensen en behoeften.

Waarom is marketing automation belangrijk?

Het doel marketing automations is de juiste boodschap op het juist moment onder de aandacht te brengen bij je leads. Zodat zij uiteindelijk klant en ambassadeur worden van jouw bedrijf. Met marketing automation genereer je dus nieuwe leads die je vervolgens kunt binden aan jouw merk.

Voor welke branche is Mailchimp geschikt?

Het maakt niet uit in welke branche je actief bent met je onderneming. Mailchimp is goed toe te passen bij een e-commerce bedrijf, in de retail, bij een B2B onderneming of bij een B2C onderneming. Ben je zelf een bedrijf dat diensten verkoopt? Ook dan is Mailchimp prima geschikt om in te zetten.

Gratis Quickscan aanvragen

Team Nijhuis

Voordelen van marketing automation

Marketing automation goed inrichten kan een behoorlijke klus zijn. Waarbij je rekening moet houden met je marketing inzet en kanalen die je kunt automatiseren. Bovendien wordt marketing automation effectiever als de juiste inhoud op het juiste moment wordt getoond aan de doelgroep. Marketing automation biedt de volgende voordelen voor jouw bedrijf:

 

  • Meer en betere leads genereren met marketing automation software;
  • Gerichte content sturen;
  • De gehele automation workflow uitgedacht en ingezet om jouw (potentiële) klanten te genereren
  • De marketing en sales afdeling zijn beter op elkaar afgestemd;
  • Het verbetert de relatie met je klanten;
  • Het bespaart je tijd en geld.

Active-campaign-uitbesteden

Jouw Marketing automation uitbesteden

Je moet al snel meerdere vaardigheden in huis hebben om goed gebruik te kunnen maken van marketing automation. Bij Team Nijhuis hebben we een enthousiast team met Digital Marketing Experts die jouw marketing automation naar een hoger niveau tillen. Doordat wij werken met disciplinaire teams is elke stukje marketing in goede handen.

Ons team van experts zijn een aanvulling op je huidige marketing team, geven advies en bieden ondersteuning waar nodig. Wij helpen jouw bedrijf met:

  • Het verbeteren van de klantervaring
  • Doelgerichte campagnes maken
  • Personalisatie van marketingactiviteiten
  • Betere segmentatie
  • Het beheren van je social media kanalen
  • A/B testen
  • Het verbeteren van je ROI

Gebruik van marketing automation heeft dus een breed scala aan voordelen voor jouw bedrijf. Wij helpen je graag met je strategie, doelgroep, selectie en implementatie van je marketing automation software. Ga aan de slag met marketing automation.

Ga aan de slag!

Meer structuur in je marketing en processen automatiseren? Ga dan aan de slag met marketing automation! Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van marketing automation? Neem dan contact met ons, samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Samen helpen we jouw bedrijf groeien!

Team Nijhuis

Jouw partner voor marketing automation

 

Quakoken-samenwerking-team-nijhuis-marketingbureau-uitgelicht

QuaKoken

  • 350% meer restaurant bezoekers door verbetering in de on- en offline vindbaarheid
  • 60% meer Facebook likes en interactie
  • Mensen wisten dat het restaurant bestond, maar vergaten het als ze uit eten ging. Tijd voor een doelgerichte actie om de naamsbekendheid en bezoekers ontzettend te vergroten. Met succes!

    Lees meer

landgoed-de-wilmersberg-team-nijhuis-marketingbureau-samenwerking-uitgelicht

Landgoed De Wilmersberg

Landgoed De Wilmersberg is een gevestigde naam in Twente en omstreken. Al werkende met een bureau bleef het gewenste resultaat uit. Op naar een ander bureau, met een vraagstuk op het gebied van omzet verhoging en voor een digitale strategie voor de komende jaren. Met Team Nijhuis zijn de kosten gedaald en de boekingen (en omzet) gestegen. Het hotel is dankzij de inzet van content marketing organisch beter vindbaar.

Lees meer

Bekijk alle cases

Klanten aan het woord

Wij bestaan om onze klanten te laten groeien. Zie onze hulp als een samenwerking.

We exists to let your business grow

We exist to let your business grow

"De samenwerking ervaar ik als erg bijzonder. In een heel kort tijdsbestek hebben we echt een relatie met elkaar opgebouwd. Door het vaste team hebben we vaste contactpersonen en schakelt het snel bij vragen en nieuwe acties. Het lijkt alsof Team Nijhuis gewoon binnen ons bedrijf aan het werk is. Ze pakken alles aan met dezelfde motivatie en spirit als die wij hebben en daarmee worden de vraagstukken snel opgelost. Dat werkt bijzonder prettig."

Qua_Koken_Joris_ten_Wolde_Lars_Smook-samenwerking-team-nijhuis-marketingbureau

Joris ten Wolde Eigenaar - QuaKoken

"Wij bieden in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede 450 voorstellingen per jaar aan. Het gaat om voorstellingen van cabaret, tot mooie toneelstukken en tot grote musicals. Wij zijn bij Team Nijhuis terecht gekomen met de vraag om onze online campagnes en online zichtbaarheid te verbeteren. We hadden al Google Ads campagnes lopen maar hadden het idee dat dit beter kon. We konden hier voor ons gevoel meer uithalen. We hebben Team Nijhuis hier op gezet, ze zijn aan de slag gegaan en hebben campagnes geoptimaliseerd op verschillende punten. Hierdoor zien we een mooi resultaat en gaat het aantal conversies steeds verder omhoog. Het toevoegen van campagnes gebeurt ieder theaterseizoen opnieuw. We hebben ieder seizoen andere voorstellingen staan dus daarbij zijn wij samen bezig om te kijken welke campagnes we kunnen toevoegen. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig."

Laura Schwarte Medewerker Digitale Media - Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Meer klanten aan het woord

Maarten

Ontdek jouw marketing automation kansen

Gratis advies over je digitale marketing inzet

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Marketing automation uitbesteden aan Team Nijhuis

  • Team van gecertificeerde inbound specialisten
  • Van ‘verlaat het winkelwagentje’ campagne tot het voeden met informatie na een download
  • De gehele automation workflow uitgedacht en ingezet om jouw (potentiële) klanten te genereren

Klanten beoordelen Team Nijhuis met een 9.2/10 (72 beoordelingen ) Feedback Company